Ons team stelt zich voor : Verena

Graag stellen we ons team van instructeurs en vrijwilligers aan jullie voor. We bijten het spits af met Verena, hulp instructeur.

Reddingsbrigade Elsloo is voor mij een belangrijk deel in mijn leven. Ik breng er 1 keer per week ongeveer 3 uur aan tijd door met de meest leuke mensen. De sfeer is altijd goed en je leert er iedere keer weer wat nieuws. Ik geef er zelf niet alleen les, maar ik krijg ook nog altijd les. Het les geven doe ik eigenlijk alleen aan de kleinere kinderen, omdat ik het leuk vind dat er zoveel enthousiasme in ze zit en ze zo gemotiveerd zijn om nieuwe dingen te leren. Daarbij leer ik ook keer op keer weer van ze. Als ik zelf weer ga zwemmen om zelf meer te leren dan kan ik mezelf ontspannen, ik zie het als een soort van rust moment op mijn dag. Gewoon het verstand op nul en lekker knallen met zen allen. We leren en hebben plezier met elkaar. Ik denk dat wel een heel belangrijk aspect is als je bij een club of vereniging zit.